Skip to main content

Al 30 jaar een betrouwbare partner.

Dit is wie we zijn én waar we goed in zijn.

We zijn een handelsbedrijf in circulaire (vloeibare) meststoffen en bodemverbeteraars. We bieden een volledig assortiment en lopen daarmee voorop in onze afzetmarkt. Door onze op- en overslagcapaciteit bieden we zekerheid en kunnen we de beschikbaarheid altijd garanderen. Onze eigen logistieke organisatie maakt ons flexibel en slagvaardig waardoor we razendsnel kunnen schakelen. We staan open voor samenwerking, langdurig en strategisch, met de partijen waar de reststromen vandaan komen en met de afnemers van meststoffen.

Bekijk onze meststoffen

Onze principes, hier staan we voor.

Met onze gedreven vakmensen werken we elke dag aan een duurzame, circulaire land- en tuinbouwsector. We staan bekend om het leveren van onze kwalitatief hoogwaardige meststoffen. Maar we zijn niet alleen leverancier, we dragen ook zorg voor het uitrijden van de meststoffen op het land. Overheid en industrie kunnen het hele jaar rekenen op de afvoer van reststromen door onze uiterst flexibele logistieke organisatie. We voorkomen stilstand en bieden zekerheid van de continuïteit van hun bedrijfsprocessen. Dat doen we met grote kennis van zaken en gespecialiseerd materieel. Onze expertise, omvang en slagkracht maken ons een betrouwbare samenwerkingspartner voor leveranciers van reststoffen, wederverkopers van meststoffen en agrariërs.

Zo werken wij.

Door te innoveren blijven we voorloper in circulaire meststoffen.
We zijn flexibel, snel inzetbaar en spelen in op de actualiteiten
Onze ervaren en deskundige mensen denken altijd mee.

Wij gaan voor de lange termijn.

Wij gaan met u de samenwerking aan op een commerciële en niet commerciële basis om ons gemeenschappelijke doelstelling te realiseren. Wij gaan voor de lange termijn. Door strategisch samen te werken hebben we gezamenlijk meer te bieden dan wanneer u zelfstandig blijft werken. Voor een succesvolle samenwerking is het belangrijk de visie en strategie vast te stellen, goede afspraken te maken, risico’s in te kaart brengen, goed blijven te communiceren en adviezen ter harte te nemen. Dit doen we bij Stelt.

Wij maken graag kennis met u.

Advies nodig over welk product het beste bij uw land past of hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of laat uw gegevens achter zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

info@stelt.nl

088 – 044 5000