Skip to main content

Werken bij Stelt.

Welkom aan boord.

Aanpakkers die de dingen wel slim willen doen. Met het beste materieel en de beste systemen. Alleen dan kun je je werk echt goed doen, vinden wij. We zijn afmakers, pas tevreden als het echt klaar is. Eindeloos vergaderen, daar doen wij niet aan. We gaan liever aan de slag.

We zijn met 60 collega’s. Onze Stelt-familie bestaat uit een mix van jong en oud; van starters tot bijna-pensionarissen.

Denk jij: Ik ben ook STELT? Dan willen we jou heel graag ontmoeten.

Bekijk onze vacatures

Werk jij mee aan een duurzame land- en tuinbouwsector?

De basis voor een mooie oogst? Dat is een vitale bodem.
Daar weten we bij Stelt alles van. Met 60 gedreven vakmensen werken we elke dag aan een duurzame, toekomstbestendige land- en tuinbouwsector. We staan bekend om onze hoogkwalitatieve meststoffen en bodemverbeteraars. Maar we zijn niet alleen leverancier, we dragen ook zorg voor de toepassing van de meststoffen op het land. Dat doen we met grote kennis van zaken en modern materieel. Onze expertise, omvang en slagkracht maken ons een betrouwbare samenwerkingspartner voor leveranciers, wederverkopers en agrariërs. Ze hebben nergens omkijken naar, wij zorgen altijd dat het goedkomt.

Mark: “Ik voelde mij vanaf dag één thuis bij Stelt.”

Openstaande vacatures.

Chauffeur

Lees meer

1e Monteur bedrijfswagens

Lees meer

Uitrijmachinist

Lees meer

Meer weten?
Of een open sollicitatie?
Ook dat kan!

Wij helpen u graag verder.

Wil je meer informatie of een open sollicitatie sturen neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaande gegevens of vul het formulier in.

info@stelt.nl

088 - 044 5000

Max. bestandsgrootte: 64 MB.